Σχετικά με μας

 

ΜΕΛΙ ΡΕΙΤΩΝ

Η γνωριμία μου με τη μελισσοκομία ξεκίνησε το 1982 από τον παππού μου που ήταν και ο πρώτος δάσκαλος μου, όχι μόνο στη μελισσοκομία αλλά και τη είναι η μέλισσα, σαν οργανισμός και τη μπορεί να προσφέρει στον άνθρωπο αλλά και στη φύση. Αλλά το κυριότερο που μου δίδαξε ήταν ο σεβασμός και η αγάπη στη μέλισσα και στα προϊόντα που περνούμε από το μελίσσι. Έτσι με γνώμονα την αγάπη και το σεβασμό για τη μέλισσα προχώρησα όλα αυτά τα χρόνια στη μελισσοκομία για να δημιουργήσω, το ΜΕΛΙ ΡΕΙΤΩΝ που έχει σαν στόχο να προβάλει όλα τα παράγωγα που μπορεί να μας δώσει η μέλισσα.

 

ΜΕΛΙ J. & S.

Η γνωριμία μου με τη μελισσοκομία ξεκίνησε το 1995 από την αγάπη μου προς την μέλισσα. Έτσι απλά ξεκίνησα να παρακολουθώ σεμινάρια μελισσοκομίας και να αποκτώ τα πρώτα μου μελισσοσμήνη. Ώσπου το 2000 δημιούργησα το ΜΕΛΙ J. & . S. , συνεχίζοντας μέχρι σήμερα τη διαρκή ενημέρωση μου στη μελισσοκομία, για να μπορέσω να προσφέρω στον φίλο καταναλωτή την καλύτερη ποιότητα των μελισσοκομικών προϊόντων που παράγω.

 

Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ.

Το ΜΕΛΙ ΡΕΙΤΩΝ και το ΜΕΛΙ J.& S. Απο το 2013 ένωσαν της πολύχρονες εμπειρίες τους επάνω στη μελισσοκομία αλλά και στην διάθεση τον μελισσοκομικών προϊόντων προς τον Έλληνα αλλά και τον ευρωπαίο καταναλωτή δημιουργώντας πλέον μια οικογενειακή επιχείρηση. Έχοντας αναμίξει την πολύχρονη εμπειρία μας και την γνώση των παλαιότερων, με τη διαρκή ενημέρωση μας με σεμινάρια πάνω στη μελισσοκομία, την τυποποίηση του προϊόντος και την επεξεργασία των υπόλοιπων προϊόντων ( γύρη, πρόπολη, βασιλικό πολτό, κερί ) ώστε να μπορέσουμε να σας δώσουμε μέσω της μέλισσας αγνά φυσικά προϊόντα χωρίς συντηρητικά. Πάντα με αυστηρά ποιοτικά πρότυπα και κριτήρια, έτσι ώστε να απολαμβάνετε τα προϊόντα μας όπως ακριβώς τα προσφέρει η φύση.

 

Βεβαίωσης Σπουδών Μελισσοκομίας , Σεμιναρίων και Ανάπτυξης Επιχειρήσεων από :

 

Επιστημονικό Κέντρο Μελισσοθεραπείας ( Ε.Κ.Μ. ), Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών ( Γ.Π.Α.) , Μελισσοκομική Επιθεώρηση , Οργανισμό Γεωργικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης ( Δήμητρα ), Ινστιτούτο Γεωπονικών Επιστήμον ( Ι.Γ.Ε.), Ελληνική Επιστημονική Εταιρία Μελισσοκομίας - Σηροτροφίας , Αναπτυξιακή Εταιρία Χαλκιδικής ( ΑΝ. ΕΤ. ΧΑ. ) , Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης - ΚΕΠΑΚ.